Η GreenPro Materials, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σε προϊόντα της σύγχρονης κατασκευής και ανακαίνισης παντός είδους κτιρίων, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις συστημάτων δομικών υλικών από την θεμελίωση έως το δώμα.

Η GreenPro Materials και τα εξειδικευμένα προϊόντα που διανέμει χρησιμοποιούνται σε κάθε κατηγορία μόνωσης που απαιτείται στα υπό κατασκευή ή και υφιστάμενα κτίρια.

Οι σημαντικότερες κατηγορίες μόνωσης είναι οι εξής :

  • Υγρομόνωση
  • Θερμομόνωση
  • Ηχομόνωση

Η GreenPro Materials διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα, και επιπλέον στην Κύπρο και σε ολόκληρη την Βαλκανική προϊόντα και συστήματα του κορυφαίου Ευρωπαϊκού ομίλου Recticel.

H επιλογή κατάλληλου συστήματος ηχομόνωσης/ηχοαπορρόφησης και της ακουστικής είναι μια διαδικασία (μελέτης) και αποτελεί διακριτή επιστήμη εξαιρετικής σημασίας.
Ειδικά στη χώρα μας, όπου οι μονώσεις για πάρα πολλές δεκαετίες παρουσίαζαν αδυναμίς, το θέμα της ηχομόνωσης είναι ακόμη πιό καίριο. Αναλογιστείτε τη σπουδαιότητα της άνεσης στον ιδιωτικό χώρο ενός διαμερίσματος, την απρόσκοπτη εξάσκηση σε ένα μουσικό όργανο σε ένα δωμάτιο, την ξεγνοιασιά των διακοπών σε ένα θέρετρο ή την ταυτόχρονη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε ένα πολυχώρο.

Αναζητήστε τη συμβουλή των εξειδικευμένων στελεχών σε θέματα ακουστικής τεχνολογίας & ηχομόνωσης της GreenPro Materials. Διατυπώστε το ζητούμενό σας ώστε να μελετήσουμε & να προτείνουμε τη βέλτιστη λύση.