Σας ενδιαφέρει η ακουστική του μαγαζιού σας;

Συνήθως δίνουμε προτεραιότητα στην εικόνα και τη διακόσμηση του χώρου και παραβλέπουμε την ακουστική του. Όμως, η ακουστική είναι -μετά την ποιότητα των υπηρεσιών- ο σημαντικότερος παράγοντας ικανοποίησης του πελάτη. Οι πελάτες θέλουν να περάσουν καλά ακούγοντας καθαρά τη μουσική και συζητώντας άνετα με την παρέα τους.

Η κακή ακουστική διώχνει τους πελάτες

Υαλοπίνακες, καθρέφτες, λείες επιφάνειες τοίχων και οροφής, όλες οι ανακλαστικές επιφάνειες, ανακλούν, πολλαπλασιάζουν και μπερδεύουν τους ήχους, αυξάνουν την έντασή τους, καταστρέφουν την ευκρίνειά τους και δημιουργούν δυσάρεστο και κουραστικό περιβάλλον για τον πελάτη. Μουσική και οι ομιλίες δεν ακούγονται καθαρά, οι πελάτες ανεβάζουν την ένταση της φωνής τους για να ακουστούν, η αντήχηση αυξάνεται, οι ομιλίες γίνονται ακόμα δυνατότερες, συζητήσεις και μουσική μετατρέπονται σε “βαβούρα” και ο όμορφος χώρος σε ανυπόφορη “χάβρα”. Ο πελάτης κουράζεται και φεύγει πριν την ώρα του και, με την ανάμνηση της κούρασης, διαγράφει το μαγαζί από τη λίστα του.

Πώς λύνεται το πρόβλημα;

  • Με ηχοαπορροφητικά προϊόντα.
  • Με απλή μελέτη του χώρου προσδιορίζονται οι ανάγκες σε ηχοαπορρόφηση.
  • Και μετά επιλέγονται τα προϊόντα που ταιριάζουν στην διακόσμηση και την εικόνα του χώρου.
  • Η καλαίσθητη επένδυση με ηχοαπορροφητικά προϊόντα θα αποσβεστεί ταχύτατα και θα αποδώσει τα πολλαπλάσια.

Πού να απευθυνθείτε;

Η GreenPro έχει πολυετή πείρα και μεγάλη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στον χώρο της ηχομόνωσης και της ακουστικής χώρου. Χώροι εστίασης, ξενοδοχεία, γραφεία, αίθουσες, χώροι παραγωγής και σκάφη αναψυχής. Έχουν ηχομονωθεί και αναβαθμιστεί ακουστικά με τα ηχομονωτικά, αντικραδασμικά και ηχοαπορροφητικά προϊόντα της GreenPro.

Φόρμα Επικοινωνίας

call-us