Συμμετοχή της GreenPro Materials στο Συνέδριο Ακουστικής 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο Ακουστικής 2014 από 20 έως 21 Οκτωβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη στον χώρο του ΑΠΘ.

Η GreenPro Materials συμμετείχε με συνέδρους τους κκ. Α.Πανταζόπουλο και Ι.Ζέλλερ καθώς και με εκθεσιακό περίπτερο προβολής όπου παρουσιάστηκαν τα συστήματα ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης της εταιρείας.

Στις συνεδριάσεις που έγιναν παρουσιάστηκαν προτάσεις και εφαρμοσμένες λύσεις σε διαφορετικούς θεματικούς χώρους που αφορούν στην ακουστική και την ηχομόνωση.

Ειδικότερα αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κτίρια ειδικών απαιτήσεων μαζικής εστίασης, επαγγελματικών χώρων υψηλού θορύβου,περιβαλλοντική ακουστική,ηχορύπανση και περιβάλλον κ.λ.π. όπως αναλυτικά παρουσιάζονται στον συνημμένο αρχείο που θα βρείτε παρακάτω.

Η GreenPro Materials που εκπροσωπεί για όλα τα Βαλκάνια τα υλικά Teknofoam και του ευρωπαικού ομίλου Recticel έχει την δυνατότητα της παροχής τεχνικής υποστήριξης όλων των θεμάτων της ηχομόνωσης με εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους και όλα τα απαραίτητα προιόντα-λύσεις που απαιτούνται για την υλοποίησή τους.

 

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Δείτε τα Πρακτικά του Συνεδρίου

Photo Gallery